Trapper

Vi selger våre trapper under de to merkevarene Stryntrappa og Escalia.

STRYNTRAPPA - KVALITETSTRAPPER TIL GODE PRISER

Vår filosofi har alltid vært å lage kvalitetstrapper til gode priser. Nytenkning, smarte løsninger og moderne produksjonsmetoder gjør at vi fremdeles kan tilby skreddersydde trappeløsninger til våre prisbevisste kunder.

Trappeserien Stryntrappa gir folk flest muligheten til å få en norskprodusert kvalitetstrapp, tilpasset husets interiør og stil. En trapp er tross alt husets mest synlige møbel, og med Stryntrappa kan du velge en trapp som passer perfekt inn i ditt spesielle drømmehus.

ESCALIA - ET PAR TRINN OPP

Målsettingen til Escalia er å lage trapper som våre kunder blir stolte av. Vi legger derfor vekt på å utvikle modeller med et tidløst preg og en unik karakter. Opplevelsen og gleden skal være varig. Grunnpilarene for Escalia er høy finish, førsteklasses håndverk og bruk av edle tresorter.

SKREDDERSØM

Vårt håndverk har lange tradisjoner. Det er ikke uten grunn at over 150.000 boliger har smykket seg med en trapp fra Hagen AS siden 1934.

Hos oss finner du klassiske, moderne og tidløse trapper. For hver modell kan du velge mellom forskjellige tekniske løsninger, tresorter og overflater. Når du er klar, kommer vi hjem til deg. Vi tar nøyaktige mål og skreddersyr en løsning du vil være stolt av. En kvalitetstrapp fra Escaliavil gi verdi til ditt hjem.